Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske 3

Jag behöver vila här vid dig

Behöver din hand mot min skuldra




Fri vers av Tea Alex
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-01-10 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex