Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Över snövita tak

De stora orden
räcker inte till
Nu när förundrans
tid är slagen

Så tacksam är jag
över himlens
varma ljusa toner
högt över alla
snövita tak

Ser bara med
välbehag på
hur molnlandskapet
mot eftermiddagen
har ändrat karaktär

Och hur
milt och vackert
allting är




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-10 15:49



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det sprakar av eld över taken
endast tomten är vaken,
Fantastisk bild och dikt härtill
2024-01-10

    Lena Staaf VIP
Naturen slår oss med häpnad. Så vackert skrivet om det.
2024-01-10

  Koloristen
God bild och text.
2024-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Fantastisk bild!
Låt oss ta ut våren i förskott.
2024-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP