Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SPRÅK BEGÅVAT BARN


En treårings ordförråd

Simon pratade tidigt. Bäst minns jag när han som tvååring sa : Simon vaken Simon glad.
Som treåring började han härma moderns moderns ordval. Tragiskt sa han. Det handlade om en 22-åring som fått cancer.
Patetiskt sa han. Han hade tittat i moderns skivback och sett Beethovenskivan.Kunde han läsa redan?
När han började på förskolan började han dirigera de andra barnen som cyklade på asfaltvägen.
Är det du som bestämmer här? undrade förskoleläraren.
Det svarade han inte på.




Prosa (Kortnovell) av Ingegerd svedin VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-11 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP