Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


konsten i det hela… eget foto


Art i arkipelag

Vrider och vänder
perspektiv

Låter tallbacken
falla oss i smaken

Ser ut över soldisig
fjärd

Filtrerar ljuset
förvänder synen

Så skapas konst
både här och där

Konsten i allt

På alla de platser
där du och jag är







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-12 11:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fantastiskt intressant bild, förstår att du blev inspirerad att skriva din fina dikt eller var det tvärtom
2024-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Det hela ligger s a s i betraktarens ögon.
Art for art's sake.
2024-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP