Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har en tendens att skjuta upp saker på framtiden. bra ibland men ofta inte. brukar ge mig själv ett kommando: NU!


NU!



jag vill NU!
inte sen

fylla dagen
fylla natten
fylla tiden

fylla tomrum
fylla själen
fylla kroppen

fylla livet
fylla världen!!!

sen kommer döden

inte nu
sen...




Fri vers av manipoesi
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-08-19 20:10



Bookmark and Share


    manipoesi
F314!
TACK!!!
satt just och hade bakfylleångest över vad jag gjort. och INGEN, INGEN, ids ens kommentera... Så kom du...TACK min räddare i nöd...;)
2006-08-19

    Per Lindblom
Gillar dina repetitiva texter... speciellt den här. Snygg och välkrattad!
2006-08-19
  > Nästa text
< Föregående

manipoesi