Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosor under havet

Att äga sig själv.
Ett slitet fotoalbum.
Nu är nu. Just då.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-12 20:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
URSÄKTA - KAN INTE STAVA
2024-01-12

    ej medlem längre
'r du enslags omare i reflektioner?
2024-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP