Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minimalismpoesi 4/1

 

 

 

Ju mer jag lär mig, desto mer inser jag hur lite jag vet.
Men Glädjens väg är den jag oftast går.
För den får mig att känna mig närmast
det lilla jag ändå förstår.

 

 

@EFM




Övriga genrer av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-13 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP