Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattvard

med bladet i munnen.
finns vatten i brunnen .
din helige ande du vill se,
jag vill dig den ge.
jag skrev den här när jag bodde i småland
det fanns inge vatten i brunnen.
den hade torkat ut. då ville jag sätta mig o gråta
.tänkte det fanns en bäck bredvid.
åkte dit o hämta vatten. vi fick koka vatten.
jag hade mindre barn då.
livet var jobbigt min23 årige son hade precic dött då
så bröt jag foten på alt jag bodde i en skog.
vile bara vara i fred o sörja,
fick kraft av sjön nedan för huset .
av naturen av stillheten , ensam i en hel skog.
mina barn ville vidare nu sitter jag här i en storstad.
det fanns mer energi i huset vi var aldrig ensamma.
ja jag saknar naturen o sjön.
får mardrömmar en i dag av tiden där
av birgitta15 1 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-01-15 12:54



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och detta skulle då vara Guds fel?
2024-01-15

  Öknens Ros VIP
Människan mår bra av att ha naturen nära, du skriver så fint om den. Andra saker kanske inget man vill minnas.
2024-01-15
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP