Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slag för slag (det är en sådan dag)

En flagga fladdrar
vresigt på en balkong
när ett surmulet väder
ser på

Borde väl gå ut
en stund ändå
Men vinden
är så rå

Sittande i hemmets
lugna vrå
har tanken
så frusen och grå
blivit kvar inomhus
ändå

För att bara se på
när grannens flagga
gul och blå

Slår slag för slag
i vinden




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-15 13:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Rå är rätta ordet.
Det stora vemodet rullar in...
2024-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP