Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Styr dina tankar. Av Ingegerd svedin. Marika får här stå för 'den reflekterande människan'. Det vet en ju med reflexer, att någon må belysa något, för att något skall som lysa.


Kommentar på en text (2806) bara ord





Marika anser att det där med att styra sina tankar
påminner en del om boken och filmen 1984.
Den filmen skiljer sig gärna från en del
andra filmer på samma tema,

som i sin tur påminner
om en del böcker av exempelvis Frans Kafka
eller Joseph Heller,
där någonting verkar hända eller ha hänt...

En del texter talar så till en själv som läsare
och får en att tänka efter, reagera samt reflektera,
utan att behöva ha en fast åsikt,
eftersom sådana ofta förändras en smula över tid.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-05-25 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP