Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT BRY SIG OM

Att bry sig om och att lägga sig i är två väsensskilda saker. ATT bry sig innebär omtanke
att lägga sig i innebär att du klampar in i en människas liv: Oönskat.
Ingenting bör vara förändrat den dag du kom jämfört med den dag du går.




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 48 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-16 08:29



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa vad som är omtanke
Ligger verkligen i den
betraktandes öga,
o kanske även
i vissa ömma
tår? Där en
del är mer
el.mindre
ömhud
-ade?
;)



2024-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP