Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Det gör ont när knoppar brister"


Ett slutgiltigt farväl

Det var en saga

för bra för att vara sann

en man så grann

fager och skön

 

 

mot min länge gömda mön

i den gömda snön

kom emot mig med varm hand

från ett för mig sedan länge främmande land

 

han försvann

ovetandes om att han var

min enda som mitt hjärta vann

efter ha satt det i olidlig brann

 

 




Prosa av Leo Lo VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2024-01-16 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leo Lo VIP