Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text En vas. Av Hubert.


Kommentar på en text (2711) bara rim





En text att läsa ej oäven helt,
ett hjärta kan kännas delt,

oavsett vad i livet en händer,
kanhända det stundom som vänder,

uppspelt kan kännas likt en källa.
här livet beskrivet som ur hälla.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-01-17 03:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP