Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan Tacksamhet


Längtan
Trädet är fruset
Löven är borta
Snön ligger på grenarna
Livet finns i trädet
Rötterna binder samman
Näringen finns i jorden
Tiden rör sig
Värmen återkommer
Livet blommar igen
Tacksamhet




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-17 13:34



Bookmark and Share


  Fransz Reuel
Väldigt fin!
2024-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP