Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag pratar - Du lyssnar


Samtalet vid frukosten

Vi sitter
tätt tillsammans
Jag pratar
Du lyssnar

Jag pratar
om det
jag vill
Du lägger sen till

Och
frukosten
ebbar ut
till slut

Vi tar
varandra
på stort
allvar

Varje
frukost…
Du
och jag




Fri vers (Fri form) av Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2024-01-19 08:09



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
kommer inte ihåg att bella
och jag åt frukost tillsammans
vi sparade energin till senare
vi var bara ihop 3½ veckor IRL
men det finaste var
när bella diskade
och jag youtubade
och hon kommer över
och kysser mig på halsen :)
2024-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Johan Alexander Malmsten
Bengt Johan Alexander Malmsten VIP