Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou,


Ur ett drogromantiskt spektakel

Se där ligger en ensam man 
och vrider sig i vånda
en kall januarikväll
då när inte någon honom ser
så när sedan
nattens kalla mörker faller på
då händer det ganska ofta
att han ber

ja han lever ett tragiskt liv
där mitt i livet
för enbart en inre smärta
har nu tagit över
djupt där i hans tunga tankar
och förtvivlan
saknas så många av de svar
som han behöver

men där i detta djupa mörker
finns hans scen
och där kan han nu
spela ut sin huvudroll
och när sedan morfinet
ger optimal effekt
ja då känner han plötsligt
...full kontroll

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-19 09:46



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det är det som är problemet
2024-01-19
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP