Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett långt om än lite långsökt palindrom


I Revsund

Seså, ni var seg i Revsund. Nu Sveriges ravin åses.




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-01-20 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP