Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Ingen är immun mot medicinskt godtycke. Hur professionella läkare dömer kvinnor till döden bara för att tjäna pengar".


"Läkare dömer kvinnor till döden bara för att tjäna pengar"

 


Soraya Lavasani berättar om sin kamp mot inkontinens.

Hon avslöjar hur hon drabbades av olika komplikationer, som cystit, vaginit, papillom och njurinflammation, på grund av sin sjukdom.
Hon kritiserar läkarnas inkompetens och girighet. Hon anklagar dem för att förskriva dyra och ineffektiva behandlingar, som kirurgi, som bara förvärrade hennes tillstånd och utsatte henne för risken för cancer.
Hon delar med sig av sin räddning: Sarah’s Blessing CBD. Hon förklarar hur en vän hänvisade henne till en urologspecialist, som rekommenderade henne att använda denna naturliga produkt, som återställde hennes blåsmuskeltonus och eliminerade alla symtom på inkontinens.
Hon uppmanar andra kvinnor att beställa Sarah’s Blessing CBD. Hon säger att produkten är tillgänglig för alla som lider av inkontinens, och att den har en rad andra fördelar, som att lindra inflammation, förebygga urinvägsinfektioner, stärka immunförsvaret och förbättra blodcirkulationen i könsorganen.

Hur läkare nästan förstörde Soraya Lavasani liv i ett försök att tjäna pengar på den välkända journalist och programledare sjukdom. (yuvlentix.com)

 

Vissa svenska kvinnor har blivit hånade och förolämpade av fula läkare en gynekologisk kontroll infekterade till får cancer och bestulna på ägg  som läkare får svart  minst 12 000 per gång till flera hundra tusentals på bestälning av en kändis.  

Kontrolen av så kalad "rutin"är som det värsta tusan i hemstaden, många kvinnor sa till sina läkare - varför inte blivit koskötare inte fitta i Stockholm city?!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-01-20 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP