Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi åkte i baksätet en dag, jag och Höijer, och togs till en plats vi inte räknat med. - Skulle vi hit? - Nej, inte jag. - Inte jag heller. Men vad ska vi göra? De andra vill ju så gärna. - Vi ber dem ändra sig. Ändra er!


Irrväg

Senaste giren i förra rondellen
var ett förtvivlat eländigt val
Den tar oss alla till de sämsta av ställen
en omgivning både ful och brutal
Så där borta min vän, i nästa rondell
blinka till vänster
och kör därefter är du snäll




Bunden vers (Rim) av Sape VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-21 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP