Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exakt

Vinterblekt höstlöv.
Ett eko ingen förstod.
Nästan som onyx.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-22 00:24



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Onyx - fascinerande i form av ord, dock underbarare som sten (wikipedia: https://kristallrummet.se/collections/onyx) - gillar din haiku!
2024-01-25

  Lilla vän
Onyx förstår jag inatt som det
djupblanka havet som
fullföljer i skepnad
mot klipphäll och
lugnar sig mot stranden.
2024-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP