Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en haiku, fast mer om relationer och människor än om naturen :)


Mina hjärtebåtar - Senryu

Segla mina skepp
Blicka mot horisonten
Lägg till i min hamn




Bunden vers (Haiku) av Sara Den Rara
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-08-20 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Den Rara
Sara Den Rara