Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnläppar - Senryu

Röd stjärna, sägs det
Jag säger att det är mars
Det var visst din läpp




Bunden vers (Haiku) av Sara Den Rara
Läst 778 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-08-20 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Den Rara
Sara Den Rara