Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VIll inte vara lik.


Dominant mor

Mycket dominant var min mor .Så dominant att jag tar illa upp om någon säger attjag liknar henne.




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-23 08:03



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
En släkt-relaterad tanke
nästlar sig in o undrar
hur din mormor och
hennes var som
människor
levandes
i deras
värld?
;)
2024-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP