Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Glasklara vägen förbi

Tidig morgon
i gatlyktors ljus

den glasklara
vägen förbi
hem och hus

Lockande
skön
men farlig
trots allt

Genomskinligt
glänsande
och spröd

Syns vägen
att begrunda
och se

Men att beträda
densamma

är nog ingen
god idé








Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-01-23 08:13



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Bra speglade strofer om underlaget när temperaturen rör sig runt nollan.
2024-01-23

  Larz Gustafsson VIP
För mig - en fasa och ett gissel.
2024-01-23

  Kungskobran VIP
Jag håller me
man hamnar lätt på sne
man får inte vara rask
för då ramlar man pladask
2024-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP