Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Strävan efter perfektion


Sociala medier

Sociala medier har mycket att ge: vi kan få vår röst hörd och uttrycka våra åsikter.
Men de spär på hetsen kring vårt utseende.
Skönhetsideal och trender som strävar efter perfektion trängs i de sociala medierna.
snygg men inte för snygg
medveten men inte fixerad
du ska vara perfekt




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2024-01-24 11:31



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
undrar när jag såg någon
gråta på sociala medier
alla målar upp
en glättig bild
ingen är på
riktigt längre...
2024-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP