Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva för andra

Det vore alls ingenting
att dö för dig.
Det är att leva för andra
som är svårt.
Livet har så många
irritationer,
distraktioner,
notifikationer.
Disk och drömmar.
Men även vi som lever
vid varandra
kan ibland känna
våra själar snudda.




Fri vers (Prosapoesi) av Snödis VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-01-24 14:19



Bookmark and Share


  Skoogshäxan VIP
Tycker om att "leva för andra" i slutet blir "leva vid varandra" och "snudda vid varandras själar.
Fint!
2024-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Snödis
Snödis VIP