Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skär genom vintrigt landskap


Marken i träda
fryser,tinar,fryser igen

Stubbåkerns svarta strån
mot den
aprikosa skymningen

Delar/skär itu

Speglingar /skärvor
av vasst issplitter
och tinande gulaktiga
snöbarriärer

Över och vid sidan av
den knivskarpa eggens
raka vägsträcka







Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-24 15:37



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vacker vintertavla! Denna gång behöves inget foto, den inre bilden blev stark.
2024-01-24

  Larz Gustafsson VIP
En - bortsett från den aprikosa skymningen - ogästvänlig årstid.
2024-01-24

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
"aprikosa skymningen"

vacker liknelse!
såg en lila himmel igår
väldigt lite lila
kunde knappt märkas
men det var över
hela mitt fönster nästan
so oemotståndligt vackert
vet inte vad man ska kalla färgen...
2024-01-24

  Kungskobran VIP
Fantastisk skildrat hur det ser ut just nu
2024-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP