Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar

Jag saknar, saknar när man grät för andra anledningar;
När man grät för att man inte fick glass
När man grät för att syskonen retades
När man grät för att man var trött
Jag saknar; saknar när man inte grät för att livets stabila grund långsamt föll ihop




Övriga genrer av Anonymtjej
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-26 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anonymtjej

Senast publicerade
Jag saknar
* Se alla