Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråten Tröstar


Tårarna fuktar kinden,
vågar ej vända på mig.
Kroppen fastnar

Orkar inte öppet visa
sorgens gestalt.
En total nakenhet

Kraftmätningen sliter,
svek och förtvivlan.
Själens dimma tätnar

Gråten tröstar,
öppnar en springa.
Dimman lättar




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2024-01-26 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP