Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grannens dova stämma genom betongväggen oss emellan avslöjar dennes dröm. Jag greppar pennan och skriver ner de tårtyngda orden på en servett. Spiller ut vatten och torkar upp. Orden smetas ut. Försvinner. Jag får skriva ur minnet i stället.


Ohmslag på bok på tok

Elektriker
Alltid haft en vilja att bli
Elektriker
Verkar inte det spännande
Blåställ, byxor, väst, bälte
Skruva upp kontakter
Få lampor att lysa
Motorer att snurra
Apparater att blinka
Hissar att lyfta
Men vem är väl jag
som tror att
Elektriker
är ett yrke för mig




Fri vers av Sape VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-27 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP