Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivmaskinen smattrar i köket. Ett pling och ett snabbt mekaniskt ljud. Nytt smatter. Tystnad. En ljudlig suck. Prassel av papper som dras ut ur maskinen. - Helvete! Ett hopskrynklat papper flyger ut i hallen och rullar mot mig i vardagsrummet.


Jag plockar upp det, vecklar ut och läser.

Hälften av denna text
slutet av varje mening
finns på en sida
i en annan del av nätet

Första hälften
början av varje mening
har jag på ett papper
som ligger i min ficka
som finns på mina byxor

Tillsammans bildar de båda
en textenhet av ord
som kallar på varandra
genom pixlar, luft och tyg

Om du råkar läsa den ena
den andra eller båda
förena då dem gärna
för jag tror de önskar ses




Fri vers av Sape VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-27 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP