Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självskapelsebeteende

Har inget egentligt självskadebeteende,
bara nafsar mig lite ibland för att kolla att jag
hänger ihop med mig själv.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-28 05:03



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
rolig
2024-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP