Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid


Allt ska ha sin tid

Allt sin tid skall hava
ifrån pol till pol
på ett år ses trava
jorden kring sin sol
på ett dygn hon svänger
kring sin axel vid
allt ska ha sin tid

Länge växer skogen
granen är hon står
lär ej bliva mogen
på etthundra år
mången präktig tidning
under år av id
vunnit har sin spridning
allt ska ha sin tid




Bunden vers av Ingegerd svedin VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-28 10:08



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tänkvärd skrivelse!
Ja tidning gjord av
Gran,snart utplånad
av Cyber info-världen
Blir det bättre. Det
vete väl(ens)fan?

2024-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP