Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DEN GENIALA GALENSKAPEN

Vem tjänar på vetenskaplig
destruktivitet genererad av
intelligent dysplasi när det
visar sig att motsatsen till
genialitet är galenskap ?

Det kan kanske vara till en
fördel med att vara dum i
huvudet vad det nu innebär
mer än att inte förstå den
geniala galenskapen.

Efter att iakttagit människans
försök till utveckling,
är djuren beundransvärda
som stannat kvar i utvecklingen.

Utvecklingen medför en massa
förvecklingar som till sist blir
så invecklade att utveckla att det
enda som återstår är en avveckling
av utvecklingen.



*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-02-01 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP