Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


Du gav mig ljuset

Då när mitt liv var så banalt
och totalt förmörkat
jag såg inte ens stjärnorna
där om nätterna
alltid härifrån till dit
och sen därifrån till hit
ja avfärderna stod alltid
där i centrum
och målen var ständigt
blott det sekundära

mörkret och nätterna
det var min scen
där fick jag vara ett
med min skugga
nej jag visade mig sällan
eller aldrig för ljuset
jag levde där i en ständigt
dunkel verklighet
där ingen vare sig såg
eller ens brydde sig

men en ensam stjärna
väckte mig
och hon visade mig vägen
ut ur detta mörka
ja hon såväl visade
som gav mig ljuset
plötsligt blev vägen
och målet det primära
där vägen mot målet
nu fört mig hem

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-29 12:07



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
jag var också väldigt mörk förut
men lade krokben för alla
som blev förälskade i mig
sen gav jag upp kärleken
trodde jag bara hade mamma...
men sen kom bella
och vände uppochner
på min värld <3
2024-01-29
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP