Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För många tankar


Tankeprocess

En aktiv tankeprocess
pågår hela tiden i mitt huvud
Tankarna virvlar runt
som kläder i en torktumlre
samla dina tankar
koncentrera dig




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-30 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP