Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej, jag uppskattar verkligen alla er läsare och hoppas ni uppskattar mig. jag hoppas mina ord finner en mening hos er. Vill ni vara med och stötta mig i mitt skrivande får ni gärna besöka min blogg, www.ordensaventyr.com. Tack!


En evig plats i mitt hjärta

Du har en plats i mitt hjärta, nu och föralltid
Trots svek, drama och bitterhet
Avundsjuka och en del otrohet
Så kommer du finnas där
Även om jag är en skugga i ditt liv
En fläck på din jordglob
Så betyder du så mycket mer för mig

Trots distansen, trots mitt svek
Jag var inte perfekt, borde gjort mer
Men du såg mig aldrig, jag var alltid en i mängden
Om ens det, jag var någon du lekte med
Men det är okej, jag bortser allt
Jag ser idag endast allt gott du tillförde
Du var trots allt, en ljus punkt i mitt liv

Så du får en plats, förevigt i mitt liv
Vad som än sker, vart vi än befinner oss
Kommer jag minnas dig, du är stark
Och när livet inte ler emot dig
När allt känns mörkt, svart
Så finns jag, jag vill vara en ljus punk
I ditt liv, även om det aldrig sker
Så lever jag på hoppet




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2024-01-31 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP