Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar behöver landa


Tårar som landar hårt på stenen
gör ont
Finns inget gensvar ingen uppmuntran
ingen tröst

Tårar som landar i mossan
landar mjukt
Finns varmt mottagande vänlig och mjuk
tröstande

Tårar behöver landa där hjärtat möter hjärta




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-31 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP