Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grannen ovan sjunger i duschen, grannen under har en hund som skäller. Jag blundar och ser bortom en solindränkt äng, en horisont förenar skir grönska med ljusaste blått.


Mellanradsrea

Läs inte denna rad utan den här under
Nej, inte denna utan den ovan

Det finns ett meddelande där för dig
som bara du förstår

Vad jag än skriver här
vad jag än publicerar

är det du som skapar en mening där
något jag inte har den blekaste aning om

tillsammans tillverkar vi något för en stund
mina statiska ord och din sprudlande fantasi

men nu är stunden slut
och du släpps fri

till nästa kåsör eller poet
och vad som händer där är det bara du som vet




Fri vers av Sape VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-31 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP