Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snövit

grattis snövit på-11 års dagen i dag.
du har varit min.
bästa vän alltid funnit.
för mig i 11 år.
tack älskade vove,
att du finns där för mig.
.' sen min lilla mir 3 år.
n i är min glädje.
orkar inte läsa i dag.
väntar på att vårdentralen skall ringa.
har problem med andningen .
är helt yr kvinna bryr sig inte att ja hostar hela nätterna.
hion hålerpå med ån rökelsehela nättrna,
det svider i minna ögon ibland ser jag ingenting.
av birgitta skrev ni 1 2 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-01 13:14



Bookmark and Share


  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
Allt kom in i texten, det som fanns i sinnet, fascinerande läsning. Tack!
2024-02-01
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP