Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte bara när du översätter


en punkt
skär mer rakt in i pappret
är en hyfsat vass kniv
ett komma
ett som inte blott sorterar
bland uppräknade ord
snarare river för hand
så en kan läsa tusen och en natt
med fingertopparna
i de ojämna strukturerna
en märklig tre-d-braille
en nåls upplevelse i lp-diket
och ja
när du tar bort ett komma
kan orden börja gunga
ta sig en flygtur med mattan
till oanade nejder
du inte visste att de kunde
komma
fram




Fri vers (Fri form) av christian hüls VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-01 14:09



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
Försiktigt?
Ibland definitivt, även inlyssnande, nyfiken, leklysten, varsam, sprudlande, givmild, bångstyrig, ibland till och med påläst... poetisk ock, så klart. Tack för fin Respons! (Som vanligt!)
2024-02-04

  Respons VIP
Det gäller tydligen att vara försiktig med språket, orden och inte minst kommateringen!
2024-02-03
  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP