Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gammal man

om du visste vad du.
gör mig glad.
att bara finnas där .
på foto.
du har alt det jag saknar.
hos en man.
din manlighet.
din personlighet.
din mognad.
åldern är bara en siffra,
kram av birgitta skrev nu 2.2 2024




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-02 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP