Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den känslan


Fågelkvitter

Idag öppnar jag dörren

Det jag hör är ingen hemlighet
Inga bilar, inga dörrar som slår igen

Jag hör fågelkvitter

Det är i början av februari

Du och jag har inte fötts än
Vi har bara lättsamt befruktat varandra;
utan beröring
- en kram är ingenting idag

Jag saknar fåglarna, färgerna, föga

Familj




Prosa av JARNSAXA
Läst 56 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-02 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JARNSAXA
JARNSAXA