Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Solen blixtrar mellan grenar och löv. Han sitter i baksätet och ser träden rusa förbi. På avstånd syns granbeklädda berg. De ser blå ut där i fjärran. Vägen ringlar sig som en orm upp och ner genom landskapet. Mötande bilar ryter som björnar när de passe


I sinom tid

Ta tid, dröj kvar
Låt jäsa för sig själv ett tag
Hasta inte iväg

Du pratar inte, du skriver
Det finns tid för eftertanke
För ångerrätt

Se så, göm nu undan
Låt mogna för sig själv ett tag
Men glöm inte av




Fri vers av Sape VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-02-03 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP