Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två kartonger ställs fram, locken vänds upp. Ugnsluckan öppnas, spaden lyfter på den ena, på den andra. Undersidorna betraktade. De tas ut och läggs i kartongerna, locken viks igen. Kartongerna ställs på varandra. Kortet mot betalapparaten. Hem mot soffan


Min bortskämdhet

Titta här vad jag har
jag har tid
jag har möjlighet
att leka poet
att leka med ord

under tiden det stormar
under tiden det blåser och yr

Titta här vad jag kan
jag kan skåda min navel
jag kan titta i en spegel
och berätta om mitt ludd
och berätta om mig själv

bredvid alla krevader
bredvid all slakt och tortyr




Fri vers av Sape VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-03 11:33



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Hahah så fyndig! Älskar den!
"Jag har tid, jag har möjlighet att leka poet" men det är du! Du skriver verkligen ut dina känslor i vardagen
"Jag kan skåda min navel" älskar dig hahaha bästa
Men sen kommer sanningen bakom om alla
"Slakt och tortyr"
Tack för denna poesi I dag
2024-02-07

    Tidsljus_Timelight
Diktas bland krevader också.

2024-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Sape
Sape VIP