Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Madrassen

Du är vacker,
White trash queen.

Mer där än här,
Sliten och slagen.
Sover bort hela dagen.

Kallas älskling,
Sedan madrassen.

Varslad igen,
Du röker på balkongen.

Du hör inte sången,
Du hör inte skriken.

Du förstår inte,
Knappt du finns.

Bara i register,
Och bokade tider.

Du är slynan ingen minns.
Som cancer, och luciatåg.

Du är märkt för livet,
Som tar dig för givet.

Huggs ihjäl,
Men ingen tar förväl.




Bunden vers (Rim) av SellwiN VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-02-03 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP