Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
väckta minnen från konserten med Vida Vojic(c med en accent över) på Konstepidemins Trettonfestivalen 2023


gåshud


och en näve i nyllet häromdagen
denna tomma yta nära floden rhen
folk smetade längs väggarna
hela den tomma ytan där i mitten framför dig
din röst
ditt trumsett
en skulle stått
duschat i ljuden
din gåva
till oss saligt smygdansande sillar
drygt ett år innan
både kallare och varmare
där i bergsrummet
rentav epidemiskt




Fri vers (Fri form) av christian hüls VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-04 17:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
attans verkar som att poeter.se inte fattar accenter
Vida Vojic
ett
två
tre
fyra
fem
sex
sju
åtta
2024-02-08

    ej medlem längre
Vida Voji?
2024-02-08
  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP