Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nålen

Du är ett höghus,
Jag är ett rödljus.

Du får mig hög,
Jag gör dig röd.

Som skapta,
För varandra.

Ge mig din nål,
Så jag är din ursäkt.

Utan dig,
Kryper det inom mig.

Jag skulle injicera allt,
Och leva som det bara,
Vore natt.

Kallt, men jag ser allt.
Låt dig,
Bedöva mig.

Så skall jag trotsa,
Perfektion.

Bara vara på låtsas,
Injection improvisation.






Bunden vers (Rim) av SellwiN VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-04 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP