Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnasinnet

Ty du andas,

Ty du är.

Du visa,
Din lilla svär.


Ovilstkommen,
Gör allt, om och om igen.

Du förblir skör,

Du lilla visa,
Som ständigt alltid överbevisa.

Låt dig vara,
Som du är.

Barnasinnet.
Din lilla låga,
Utan smärta, bara låga.

Du vet allt,
Du är stark.

Du är i mig,
Tills jag glömmer allt annat.
Barnet, med lågan kvar.
Se till mig som liten är,

Fylld av glädje och livets
Karaktär. Låt mig, komma,
Glädjandes. Sökandes,
Och förväntades.

När jag fylls upp av vuxenskap,
Skall jag gå in i mörker.
Ty du andas,

Jag dör snart.





Fri vers (Fri form) av SellwiN VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-04 21:00



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Melankoli är alltid i rörelse, alltid färdas den mot något nytt där man aldrig känt den innan. Och ju mer åren går - desto mer blir den en del av oss. Ett tinnitusbrus.

Bra skrivet.
2024-02-07
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP