Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DE UTVALDA PÅ ORGASMKREMATORIUMETS FÖRLOSSNINGSAVDELNING II

Efter att i årtusenden fått höra hur
avskyvärda de är blir det någorlunda
begripligt varför de inte bryr sig utan
gör allt för att bekräfta det.

De har blivit immuna inför världens
domar och är utvalda av Gud som
otadliga på orgasmkrematoriumets
förlossningsavdelning,
alltmedan förintelsearbetet pågår
för fullt med dem Gud inte utvalt.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-02-05 06:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP